April 14, 2012

Rindulah! :)

salamun alaik,


sihatkah semua? :) rindu cik Hafsah tak? hihihi :P
hmm, bukan tak rindu sama Mr.Blog ni tapi takde masa nak melayan
for this semester, kelas memang bertubi-tubi pukul 8pagi



dulu boleh laa selalu tido lambat, tengok cerita korea.
tapi sekarang tido lambat sebab banyak aktiviti dan program.
penat. memang penat.



tapi itulah cara terbaik nak menyibukkan diri dan meluangkan masa. daripada dok berangan ntah apa-apa. lepas tu jerawat berjemaah dekat muka. 
sapa susah? -_-'



baru-baru ni cik Hafsah ada pergi USM Kubang Kerian utk mengikuti Mesyuarat Agong bagi Cawangan Kelantan. best experience! 
there, i was learned about how to manage a meeting in protocol-manner. i also learned how a formal meeting was going on their track.


really impressive!


selain daripada tu, cik Hafsah pun ada join satu program bersama JT-Unipen UMK kat kampus Jeli. sokong kawan-kawan yang terlibat. :)
program tu simple tapi padat. 

tapi kami ni datang bergambar je yang banyak. hahaha, biasalah first time datang. let me introduce to you, they are my beloved friend in UMK!





dari kiri: Anis Suhaila Anas, Fathiah Nabilah Mohd Jalani, Hafsah Abd Aziz, Siti Aishah Mohd Noor dan Salwa Saham


comey kan diorang ^^, hehe


diorang ni la banyak membantu dalam study mahupun perkara baru dalam life
kalau korang nak tau, diorang ni jugak lah team English cik Hafsah
latest, kami ada buat SFSU (Step Forward Step Up) presentation.
tanpa keizinanNya, team kami tak terpilih untuk jadi wakil ke 
SK Pengkalan Chepa 1



but its okey, yang penting semua dapat A ;) hehe
kan? kan? :P


and newest, kami siapkan skrip drama kami untuk pementasan 
English Drama nanti.

tajuknyaa : The Hope

hehe, nak tau lebih lanjut tentang jalan cerita ni? 
Tunggu~




insyaAllah, i will update about it from time to time :)









buat kawan-kawan yang berada di :

1. SK Kampong Daching

2. SMK Datuk Abdullah

3. Kolej Matrikulasi Perlis

dan seseorang yang berada di UIA,

dont worry dear, i will be fine here. :) just pray for my sake.
deep in my heart, i missed you all so muchh!


.anasyahnajihadufisabilillah.







1 comment:

  1. woot2. goodluck and all da best for u english drama ;)

    ReplyDelete