November 28, 2011

Assalamualaikum, 
i am back with my whole heart + love (:



lama tak lama jugak lah cik Hafsah tak update blog ni kan
tak tau nak update pasal apa dah
sume orang dah update
assignment banyak laa
presentation laa



eh! eh! eh!
pasal banjir!!
huhuhuu



memandangkan cik Hafsah ni sekarang lives in Kelantan,
so pada 5hari yang lepas kami mengalami banjir yang agak teruk
(teruk bagi cik Hafsah lah sebab tak pernah alami banjir)



for the first day: hanyalah lecak-lecak air yang biasa. (bersih lagi suci)

then the second day: air mula naik sampai ke buku lali (time ni kitorang seronok sangat main air :D haha)

the third day pulak: air dah start mengamuk naik sampai lutut (waduh2, time ni kami dah cuak sangat2 sampai ada yang nangis sambil sebut nama mak dorang)

pada malam ketiga ni, my roommate and I bravely to through out into the flood yang dah setinggi peha!!



Oh Allah, time tu memang berdoa tak berhenti-henti sebab:
1. takut kena sedut darah ngan lintah
2. takut kena gigit ngan lipan
3. takut jumpa ngan ular air!!



orang kat situ sume cakap kalau time banjir banyak ni la banyak tu laa
aduhh, bikin sereemm jee~ :B



 ok, tamat cite tentang banjiq!
meh sat ceq nak habaq yang sebena-benanya~



hahahaa~
tadi kami buat rombongan kak Esah pi hypermarket beli Elizzer
apo kobondo ea tu daro/jang Elizzer??
haa, Elizzer ni salah satu nama produk bagi penjagaan kulit wajah laa
sama macam Safi, Shurah, Olay, Nano White and etc.



sekarang tengah promosi, tu yang poie boli tu.
hehee.



tau tak ... (tak tau -.-')
ni lah first time muka cik hafsah kena 'scan'
ceh, masuk tv lagi~ haha
tv kat situ je la nak tunjuk betapa ber'khazanah' nya kulit muko den :P
omak ai, memang tokojut den!




then, kakak tu bagi la suggestion suruh cik hafsah pakai yang ini itu dan ini.
disebabkan kulit muka akak yang tulus mulus tu, timbullah sedikit perasaan jelous disitu. :(
cantik kot! dah kahwin. anak pulak dah dua!
(okay, takpayah nak bold+large kan font sangat lah kan -.-')


dengan yakin dan semangat membara, cik Hafsah dan rakan pun membelinya.
hehe, sedangkan yang dah kahwin pun jaga muka, inikan pulak yang single mingle niy :P uhuii~


ok, meh cik Hafsah tunjukkan.

promosi!!


harga?? hehe.. RMXX.XX




eh, eh, ajaib!!
.
.
.
.


haha, bukan ape pun.
just tuala yang diaorang bagi free
nak tarik pelanggan la tu

(tapi cik Hafsah beli Elizzer bukan sebab nak tuala tu ok?)



ok, ni jelah entry kali ni.
tak tau nak cite ape
tu yang merapu tahap hyper tuu~



sayonara~

5 comments:

  1. lelaki boleh pakai x bende tu? hehehe

    ReplyDelete
  2. alaa, lelaki beli untuk pompuan pakai laa~ hehehe
    ermm, boleh je kowt :D

    ReplyDelete
  3. bagus ke produk ni ? saya baru je beli. tapi macam takut nak pakai sebab tak biasa dengan produk baru.

    ReplyDelete
  4. Saya suggestkan pakai la produk elizzer ni.. alhamdulillah sy pakai produk ni bnyk membantu dlm mempebetulkan kulit muke yg sensitip sgt2... jerawat.... tapi kene bnyk2 besabar utk mendapatkan hasil yg cukup bebaloi baloi... sekarang saya bebas nak pakai produk idaman... selamat mencuba... ;)

    ReplyDelete